Welkom

U wilt een dynamische website waarbij u bepaalt wanneer wat en hoe iets gepubliceerd wordt? Dan bent u nu klaar met zoeken!

blijemensenpc

 

iPlus is gespecialiseerd in het maken van websites op basis van een systeem, waardoor u in staat wordt gesteld om zelf uw website te beheren. Joomla! is zo’n systeem -ook wel CMS genoemd- dat door veel grote en kleine organisaties wordt gebruikt. Joomla! blinkt uit in eenvoud. Iedereen die een brief kan schrijven in Word kan met Joomla! uit de voeten.

iPlus levert een op Joomla! gebaseerde website op zoals u hem wilt hebben, standaard voorzien van een aantal onmisbare gereedschappen. Lees daarover meer in het hoofdstuk wat is een CMS.

Veel bedrijven die voorheen afhankelijk waren van hun websitebouwer zijn razend enthousiast als ze zien hoe kinderlijk eenvoudig hun site actueel gehouden kan worden. Wordt ook onafhankelijk en laat iPlus uw site bouwen.

 

Graag komen wij geheel vrijblijvend langs voor een demonstratie. Laat u prettig verrassen door dit systeem en de buitengewoon scherpe prijsstelling!

 

Tot ziens,

 

Ger Spork